Hoe


Waarom vermogen opbouwen? De spaarrente zakt naar nul procent. De overheid trekt zich steeds meer terug. Een eigen ‘pot met geld’ opbouwen wordt steeds belangrijker. Vermogensopbouw.nl vertelt (en toont) waarom het juist nu zaak is om vermogen op te bouwen én hoe je dat doet.

Waarom je zo vroeg mogelijk moet beginnen met vermogen opbouwen

Als je belegt, heb je daarmee eigenlijk maar één doel: op een gegeven moment zo veel mogelijk geld bij elkaar hebben. Om dit te bereiken speelt je inleg niet eens de grootste rol. Het rendement en vooral ook de looptijd bepalen uiteindelijk het succes van je belegging.

Wat doe ik met mijn schenking?

Krijg je een schenking en heb je dit geld niet direct nodig? Dan is dit een uitgelezen mogelijkheid om hiermee te gaan beleggen om zo een vermogen op te bouwen voor later. Voor een aanvullend pensioen, het afbetalen van de hypotheek of de studie van de kinderen bijvoorbeeld.

Waarom je van sparen niet (meer) rijk wordt

Dat sparen belangrijk is, krijgen we met de paplepel ingegoten. En natuurlijk is het ook verstandig om een reserve te hebben voor onverwachte grotere uitgaven. Maar sparen om daarmee vermogen op te bouwen heeft niet zoveel voordelen meer in deze tijd. Waarom je van sparen niet (meer) rijk wordt? In dit artikel leggen we dat uit.

Een gespreid bedje? Rendement én een goede nachtrust door gespreid beleggen

Met de huidige rentestanden kan het beleggen van uw spaargeld interessant zijn. Een spaarrekening is doorgaans veiliger dan een belegging. Toch brengt niet elke belegging evenveel risico met zich mee. Gespreid beleggen is een interessante optie om de risico’s van beleggen te beperken.

Hoe trotseer je als belegger volatiele markten?

Soms is er maar een briesje nodig om de markten te doen omslaan. Wellicht dat je dan twijfelt over je beleggingen en jezelf de vraag stelt of je wel de goede keuzes hebt gemaakt. Maar in plaats van je zorgen te maken over je vroegere beslissingen, is het beter om voorbereid te zijn. Zorg dat je werkt op basis van een weldoordacht plan waarin spreiding het centrale thema is.

VERMOGENSOPBOUW REKENING

Zelf vermogen opbouwen is verstandig. Maar hoe doe je dat als de spaarrente nul is? Met de Vermogensopbouw Rekening van Hof Hoorneman Bankiers kunt u uw vermogen online door onze professionele beleggers laten beheren.

  • Vanaf € 5.000
  • 5 risicoprofielen
  • Contact met ons beheerteam
  • 24/7 online inzage

Zorgeloos vermogen opbouwen

Wat is er nu utopischer dan geld dat komt aanwaaien? Wat klinkt als een onhaalbare droom is echter verre van onhaalbaar. Je kunt namelijk je vermogen laten groeien zonder er zelf naar om te hoeven zien. Een vermogensbeheerder kan je de taken en zorgen uit handen nemen en je helpen een gezonde vermogensgroei te realiseren.

Vermogen opbouwen: vakmanschap is meesterschap

Succesvol vermogen opbouwen (beleggen) vraagt om helderheid. Wat wil je bereiken, wanneer wil je dat bereikt hebben en aan hoeveel risico wil je blootstaan? Met de antwoorden op deze vragen gaat een vermogensbeheerder aan het werk. Met zijn kennis en expertise komt hij vervolgens met een portefeuille die op maat voor jou en jouw wensen gemaakt is.

Risico's van beleggen
Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.