Voor wie


Is vermogen opbouwen alleen voor mensen met veel geld? Dat valt reuze mee. Het is natuurlijk makkelijker om vermogen op te bouwen als je veel geld hebt om opzij te zetten - maar ook mensen met een bescheiden budget kunnen slim vermogen opbouwen voor later. Vermogensopbouw.nl vertelt (en toont) hoe je dat doet. Ook als je maar bescheiden middelen hebt.

Zie je jezelf al zitten? Zo bouw je vermogen op voor een prettige toekomst

Pieter heeft een tijd geleden al een keuze gemaakt voor beleggen. Sparen vond hij veel te langzaam gaan. Een deel van zijn vermogen heeft hij daarom belegd in verschillende fondsen via zijn bank. Dat levert hem tot nu toe een beter rendement op dan zijn spaarrekening. Maar dat kan slimmer ...

Studeren kost veel geld. Zo bouw je vermogen op voor de (klein)kinderen

Marieke heeft samen met haar man Sander twee kinderen; Mees van 4 en Anne van 6 jaar. Hoewel die kinderen natuurlijk aardig wat geld kosten, houdt het gezin maandelijks wel een bedrag over dat naar de spaarrekening wordt overgemaakt. Maar kan ze niet slimmer vermogen opbouwen voor de kinderen?

Zoveel geld op je spaarrekening, is dat wel verstandig?

Saskia heeft van genieten haar levenswerk gemaakt. Ze houdt er van om regelmatig het vliegtuig in te stappen om naar de mooiste plekken op aarde te reizen. Daarnaast houdt ze iedere maand ook nog aardig wat geld over om op haar spaarrekening te zetten. Maar kan ze niet slimmer aan haar vermogensopbouw werken?

Straks genieten van je pensioen? Start dan nú met vermogen opbouwen

Mark heeft in de afgelopen jaren een prachtig bedrijf opgebouwd. Dat is hard werken. Jarenlang betaalde hij zichzelf nauwelijks salaris en werd alles in de zaak gestoken. Maar de tijden zijn veranderd. Hoe kan hij voor zichzelf een goed pensioen regelen?

Spaarder of belegger: welk type ben jij?

VERMOGENSOPBOUW REKENING

Zelf vermogen opbouwen is verstandig. Maar hoe doe je dat als de spaarrente nul is? Met de Vermogensopbouw Rekening van Hof Hoorneman Bankiers kunt u uw vermogen online door onze professionele beleggers laten beheren.

  • Vanaf € 5.000
  • 5 risicoprofielen
  • Bijstorten/onttrekken
  • Contact met ons beheerteam
  • Online inzage in beleggingen
  • Geen transactiekosten

Test: weet jij genoeg om vermogen op te bouwen?

Risico's van beleggen
Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.