Waarom


Waarom vermogen opbouwen? De spaarrente zakt naar nul procent. De overheid trekt zich steeds meer terug. Een eigen ‘pot met geld’ opbouwen wordt steeds belangrijker. Vermogensopbouw.nl vertelt (en toont) waarom het juist nu zaak is om vermogen op te gaan bouwen én hoe je dat doet.

Vermogen opbouwen voor de (klein)kinderen: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen

Vrijwel iedereen doet het: geld opzij zetten voor de kinderen. Maar door de huidige lage rente is sparen voor de lange termijn niet zo aantrekkelijk. De Vermogensopbouw Rekening van Hof Hoorneman Bankiers is een mooie oplossing voor dit probleem. Accountmanager Lilianne Germs legt uit waarom.

Vermogen opbouwen voor later: hoe doe je dat?

Als je nú investeert in 'later' kun je jouw toekomstplannen werkelijkheid laten worden. Door vermogen op te bouwen werk je aan een comfortabele toekomst. We leggen je uit hoe dat in zijn werk gaat.

Risico's van beleggen
Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.